avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am calitatea de cadru militar în rezervă și ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am calitatea de cadru militar în rezervă și beneficiez de ...

Am calitatea de cadru militar în rezervă și beneficiez de pensie militară de stat potrivit Legii 223/2015 privind pensiile militare de stat *actualizată*.
În prezent sunt angajat cu contract individual de muncă la o societate comercială de la care primesc un salariu.
Având în vedere faptul că beneficiez de pensie dintr-un sistem propriu neintegrat sistemului public așa cum este definit de art. 3 lit. p) din Legea 360/2023 privind sistemul public de pensii, cu modificările și completările ulterioare și că prevederile art. 163 alin. (3) din Legea 360/2023 privind sistemul public de pensii, cu modificările și completările ulterioare nu sunt imperative, îmi sunt aplicabile prevederile art. 141 lit. b) din Legea 227/2015 privind codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare?

Alte discuții în legătură

Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc ... Nycko1 Nycko1 Am pensie militara, invaliditate gradul 2,am dreptul sa mai muncesc în acest caz?am citit undeva o informație ,cum că aș avea dreptul după noua lege,dar ... (vezi toată discuția)
Am fost militar, m.am transferat la mai, mi.am dat demisia si ... croberta croberta Am fost militar, m.am transferat la MAI, mi.am dat demisia si acum vreau sa ies la pensie. Poț cumpăra vechime în munca ? (vezi toată discuția)
Legea 82006 privind pensionarii militari artisti adjandrei adjandrei ma numesc andrei si sunt pensionar militar. din anul 2011 pana la data de decembrie 2015 am beneficiat de [prevederile legii 8\2006 , care prevede ca ... (vezi toată discuția)