avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poate un reprezentant al unui IFN să dezvăluie date ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poate un reprezentant al unui IFN să dezvăluie date ...

Buna ziua
Marian mă numesc și am o întrebare
Poate un reprezentant al unui IFN să dezvăluie date cu caracter personal unui administrator de bloc?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 13:24, 4 Martie 2025
Buna ziua

Depinde de situatie si depinde de ce date a divulgat. Nu avem cum sa ghicim ce s-a intamplat/la ce anume va referiti.

Daca va considerati nedreptatit(a) puteti face o plangere la ANSPDCP ([ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare anspdcp bizbiz bizbiz Buna ziua. Am nevoie de o informatie. In firma la care am lucrat au fost anumite nereguli si angajatorul mi-a produs un prejudiciu material prin prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Verificare a.n.s.p.d.c.p nutzzu nutzzu Buna seara. As dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez cu cerere pt a vedea cine si de ce a solicitat date cu caracter personal referitoare la persoana ... (vezi toată discuția)
Copie dupa cartea de identitate la pensiuni AntiSecretare AntiSecretare Am fost la o pensiune din Cluj-Napoca si mi s-a cerut cartea de identitate. Dar nu au fost notate doar datele, ci i s-a facut o copie (nu am vazut copia, nu ... (vezi toată discuția)