avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua !Am și eu o întrebare Am niște vecini ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua !Am și eu o întrebare Am niște vecini care nu ne ...

Bună ziua !Am și eu o întrebare
Am niște vecini care nu ne prea înțelegem sunt invidioși pe noi iar într-o seara vecina a venit și a început sa ne facă poze la casa și mașinile care le aveam parcate pe marginea drumului ,pot face plângere împotriva ei ?Specific noi nu eram acasă și am văzut pe camerele de filmat
Depinde de poze si de destinatia lor. Plangere puteti face pentru orice, insa vedeti intai daca este infractiune sau este conflict civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana, pentru a apara interesul si paza publica, sau niste organe care abuzeaza de puterea pe care legea le-o ofera? parlucian parlucian Azi noapte am trecut printr-o intamplare nefericita. Nu vreau sa lungesc prea mult, dar treburile s-au intamplat cam in felul urmator. Ieri a fost ziua mea de ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru plangere penala! ajutor urgent !!! Aleex123 Aleex123 Buna Ziua , am o problema cu un vecin invidios pe mine ... Acum un an de zile am construc si eu o casuta ... si de atunci nu mai am pace cu un nebun ... (vezi toată discuția)
Amenda sau nu ? Alexandru123123 Alexandru123123 Buna seara , acum 2 zile am facut stanga de la o strada sa intru pe un bulevard aveam culoarea verde la stanga , dar era verde si pentru pietoni , era o dubita ... (vezi toată discuția)