avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate deschide un SRL cu activitatea de traduceri?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate deschide un SRL cu activitatea de traduceri?

Buna ziua, se poate deschide un SRL cu activitatea de traduceri, daca nu esti sau nu ai angajat un traducator autorizat?
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 8 Martie 2025
Autorizarea traducatorilor este obligatorie. Documentul se anexeaza la dosarul de infiintare SRL la RC,
PENTRU EFECTUAREA DE TRADUCERI PENTRU PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE, ALTELE DECÂT CELE ARĂTATE MAI SUS, NU ESTE NECESARĂ AUTORIZAREA CA INTERPRET ŞI TRADUCĂTOR DE CĂTRE MINISTERUL JUSTIŢIEI, fiind suficient certificatul de traducător eliberat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, certificat care poate fi eliberat în mai multe domenii (ex. juridic, economic, tehnic etc.) sau alte documente de atestare în profesie (acte de studii din care rezultă absolvirea unor forme de învăţământ într-o limbă străină sau cu specializarea într-o limbă străină).
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator pfa - pregatirea profesionala Roxie Roxie Buna seara, Intentionez sa imi scot autorizatie PFA (de la Registrul Comertului) pentru a putea lucra ca traducator. Am absolvit facultatea de limbi straine ... (vezi toată discuția)
Cum pot obþine autorizaþia de traducãtor? mery52 mery52 Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)
Freelance translating cmihail cmihail Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat destul de mult pe acest subiect, insa am ramas cu doua nedumeriri: 1. Prestarea in mod independent de servicii de ... (vezi toată discuția)