avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E-factura Buna ziua! Daca primesc o factura prin ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E-factura Buna ziua! Daca primesc o factura prin e-factura si ...

E-factura

Buna ziua!

Daca primesc o factura prin e-factura si nu corespunde cu contractul, de exemplu, contractul este cu servicii de management si factura prezinta facturi de marketing, pot sa o refuz in SPV si sa nu o consider in contabilitate?

Multumesc mult,
Anca C.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:54, 4 Martie 2025
Buna ziua

Este obligatoriu sa trimiteti mesaj furnizorului din e-factura in care il anuntati ca refuzati factura si ca va trebui sa o refaca cu datele corecte.

Numai daca ati trimis mesaj de refuz o puteti "ignora" in contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Refuz factura primită prin spv Beatrice.Weisenbacher Beatrice.Weisenbacher Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu următoarele întrebări din punct de vedere contabil și fiscal. Refuz factura primită prin SPV: ... (vezi toată discuția)
Contract consultanta???? florin89 florin89 Buna ziua, Am si eu o intrebare: ce activitati pot face obiectul unui contract de consultanta? (activitatea principala este COD CAEN 7022 - Consultanta ptr ... (vezi toată discuția)