avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CONTRACT CONSULTANTA????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CONTRACT CONSULTANTA????

Buna ziua,

Am si eu o intrebare: ce activitati pot face obiectul unui contract de consultanta? (activitatea principala este COD CAEN 7022 - Consultanta ptr afaceri si management).
Daca vreau sa inchei un contract de prestari servicii cu un client, acesta dorind sa afle anumite chestii despre management sau marketing, sau pur si simplu sa ii prezint anumite chestii din codul muncii sau altceva..... ce trebuie sa trec in contractul de prestari servicii pe care o sa il fac cu el ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florin89 , utilizator 16:28, 29 Aprilie 2011
prezentarea anumitor "chestii" din Codul muncii se cheama consultanta juridica si se face doar de avocati sau consilieri juridici cu contract individual de munca.
Este interzisa altora.

Pentru alt tip de consultanta de afaceri, se incheie contract de prestari servicii, se declara la Fisc si se plateste 16% impozit pe venit si aprox. 16,5% asigurari sociale.

Alberto Kurtyan
1. Cum adica "se declara la fisc", atata timp cat o firma incheie contract de prestari servicii pe management, de exemplu, cu alta firma careia ii emite factura, automat suma contractuala este impozitata.

2. Puteti fi mai clar cu "pentru alt tip de consultanta de afaceri" - ceva concret anume ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract consultanta???? florin89 florin89 Buna seara, Am si eu o intrebare: ce activitati pot face obiectul unui contract de consultanta? (activitatea principala este COD CAEN 7022 - Consultanta ptr ... (vezi toată discuția)
Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot scoate banii din firma ! matican matican Cum pot scoate banii lunar din firma , sume marii intre 2000 - 5000 ron , pentru a platii un angajat , caruia ii dau banii in procente din realizarile firmei ! (vezi toată discuția)