avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, pt a inchiria permanent pt locuit un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, pt a inchiria permanent pt locuit un apartament in ...

Buna ziua, pt a inchiria permanent pt locuit un apartament in Cluj-Napoca pe SRL, este nevoie de punct de lucru acolo si de acordul vecinilor sau a administratorului? Mentionez ca apartamentul este pe persoana fizica si as face un contract decomodat pe SRL.

Alte discuții în legătură

Inchiriere service auto CsTibor CsTibor Buna ziua Am dori sa inchiriem/cumparam un service auto,care a functionat in locatia respectiva cca.10 ani,firma care a construit atelierul s-a extins si s-a ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica bloc sector 4 Cezary Cezary Buna ziua, Am un apartament cumparat pe persoana fizica si inchiriat cu un contract decomodat unei societati care isi desfasoara activitatea in acel spatiu. ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru sau nu. deduc cheltuieli? Adyonela Adyonela Buna ziua. Am o intreprindere individuala cu sediul social la Sulina. Ca si cod CAEN am activitati de consultanta si manangement in afaceri. Am incheiat un ... (vezi toată discuția)