avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua!As dori sa aflu cine deține arhiva ITA ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua!As dori sa aflu cine deține arhiva ITA Slobozia, Autobaza ...

Buna ziua!As dori sa aflu cine deține arhiva ITA Slobozia, Autobaza 2,perioada 1975-1991, pentru adeverință pensionare.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 4 Martie 2025
Intrebati , aici, daca stiu ceva :
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut itia (intreprinderea de transport international auto) danemy danemy Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine de la fosta ITIA (INTREPRINDEREA DE TRANSPORT INTERNATIONAL AUTO) [sau ITA INTREPRINDEREA DE TRANSPORT AUTO] - ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Ita autobaza 5 craiova. buna ziua, unde as putea sa găsesc arhiva ... Abipaun Abipaun ITA Autobaza 5 Craiova. Buna ziua, Unde as putea sa găsesc arhiva de la ITA Dolj, Autobaza 5 Craiova? (vezi toată discuția)