avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale caut ITIA (INTREPRINDEREA DE TRANSPORT INTERNATIONAL ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

caut ITIA (INTREPRINDEREA DE TRANSPORT INTERNATIONAL AUTO)

Buna ziua, as dori sa stiu cum pot obtine de la fosta ITIA (INTREPRINDEREA DE TRANSPORT INTERNATIONAL AUTO) [sau ITA INTREPRINDEREA DE TRANSPORT AUTO] - Autobaza 4 Militari, o adeverinta ca am fost salariat in perioada 1980-1982. Mentionez ca aceasta adeverinta imi este necasara pentru depunerea dosarului de pensionare. Nu reusesc sa gasesc acasta societate nici fizic, nici pe net si nu stiu unde ma pot adresa pt a obtine adeverinta respectiva. Oricine ma poate ajuta, cu o informatie, va fi de mare ajutor. Daca nu reusesc sa ii gasesc, unde ma pot adresa pentru a obtine acest gen de adeverinta? Exista vreun serviciu in cadrul arhivelor statului sau in alta parte? Multumiri anticipate pentru orice sfat.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iunie 2013
danemy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tacudaria , utilizator 10:56, 29 Iulie 2018
Buna ziua.Tatal meu a lucrat la Autobaza 4 Militari intre ani 1975-1979 si nu stiu unde pot merge sa-i scot adeverite de grupa pt pensionare.Sper sa ma puteti ajuta.Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhive cărți munca Carnicu Carnicu Va rog sa mă ajutați cu informații despre arhivă următoarelor societăți: C.M.C.I.B.- uzina București 1973 -1976; I.U.I.U. ISLAZ Alexandria ... (vezi toată discuția)
In cadrarea in grupele a-ii-a si a-iii-a de munca ion c ion c 1 Intre11 10 1978 si 16 10 1978 am lucrat mecanic practicant aviatie la Intreprinderea de Aviatie Bucuresti. Lucrat efectiv 6 zile 2 Din 20 10 1978 am fost ... (vezi toată discuția)
Arhiva c.r.r - completarea carnetului de munca obstinato obstinato Nu stiu ce inseamna sigla C.R.R.Vag imi aduc aminte ca intreprinderea colecta cereale si avea legatura cu Siloz Port Constanta.Am nevoie de date pt completarea ... (vezi toată discuția)