avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursă sociala facultate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursă sociala facultate

Bună ziua!Baiatul meu este student,iar în ordinul de ministru privind acordarea burselor sociale pentru studenți,nu scrie că se asimilează termenului "familie" bărbatul și femeia necăsătoriti.Asta înseamnă că nu o sa primească bursă?In liceu a beneficiat,dar se specifica acest lucru în ordinul de ministru.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
Nicole88-, utilizator

Alte discuții în legătură

Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana cu varsta sub 26 de ani, care este studenta, ... aurelian14 aurelian14 Buna ziua! O persoana cu varsta sub 26 de ani, care este studenta, dar este casatorita, se considera a fi sub intretinerea parintilor sau se considera a fi ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate? Studentaa Studentaa Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate, in conditiile in care la prima facultate am fost student bugetar si am beneficiat de bursa de studiu? As ... (vezi toată discuția)