avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate ca o firma să nu fie înregistrată la ANAF ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate ca o firma să nu fie înregistrată la ANAF cu toate ...

Se poate ca o firma să nu fie înregistrată la ANAF cu toate că ea are angajați de 8 luni de zile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 4 Martie 2025
Nu se poate ..... ea este inregistrata, dar poate nu a transmis declaratia D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 depusa eronat timp de 1 an cristina29 cristina29 Buna ziua! Am o mare problema! Datorita softului de salarizare, s-a depus 112 in mod eronat, timp de 1 an de zile! :(:(:( O firma (srl) a ramas cu un singur ... (vezi toată discuția)
Nu apare ultima luna la anaf la interogare pentru credit. rogomisha rogomisha Buna ziua, sper sa gasesc pe cineva sa ma lamureasca si pe mine. La sfarsit de de Mai am depus o cerere de acordare credit personal. Nu am restante sau ... (vezi toată discuția)
D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)