avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiu de practică biochimist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiu de practică biochimist

Bună ziua,

Sunt absolventă a facultății de Biologie, specializarea Biochimie (licență+master).
Doresc începerea unui stagiu de practică în vederea aderării la OBBCSSR.
Întrebarea mea este, am nevoie de Alp? În documentele necesare încheierii unui contract individual de muncă de voluntariat mi se cere și Alp și certificatul de membru OBBCSSR, însă pe site ul acestora este menționat clar ca acestea se eliberează doar după efectuarea celor 6 luni de practică. Ați mai întâmpinat situații asemănătoare?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
adasena, utilizator

Alte discuții în legătură

Stagiu 6 luni Nicollee20 Nicollee20 Buna seara, Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns pentru urmatoarea neclarificare. Am terminat Facultatea de Biologie, specializarea Biochimie (licenta ... (vezi toată discuția)
Contract de munca biolog legea 3352013 cristianag cristianag Buna ziua. Numele meu este Cristiana Grecu. Sunt absolventa a Facultatii de Biologie si a Masterului de Biologie medicala din anul 2013 si as avea o ... (vezi toată discuția)
Specializare profesor vio94 vio94 Bună! Peste un an termin facultatea de Inginerie Alimentară la specializarea Ingineria Produselor Alimentare. Am făcut și modulul 1 pshiho-pedagogic. ... (vezi toată discuția)