avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA ASI DORI SA STIU SI EU DACA SUNT ANGAJAT CU ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA ASI DORI SA STIU SI EU DACA SUNT ANGAJAT CU CONVENTIE ...

BUNA ZIUA ASI DORI SA STIU SI EU DACA SUNT ANGAJAT CU CONVENTIE CU 2,ORE AU OBLIGATIA SA IMI PLATEASCA IMPOZITUL PE SALARIU PE CARE IL PRIMESC STIU CA DA MI SE PLATESTE DAR NU STIU EI ASOCIATIA UNDE LUCREZ CA INGRIJITOR IMOBILE CURETENIE EI AU OBLIGATIA SA IMI PLATEASCA SI CEASEUL SAU NUMAI IMPOZITUL PE SALARIUL PE CARE IL PRIMESC DE 800,RON NET BRUT IN MANA VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Salariu brut in cim anaoi75 anaoi75 Fac parte din Comit Exec al unei Asoc de Propr (AP) si avem o nelamurire: pentru un om de serviciu care va primi un sal net/ luna de 800 ron care este sal brut ... (vezi toată discuția)
Salar brut 700,dar incadrat cu 560 corynnaa corynnaa As vrea sa intreb,sa pot intelege mai bine contractul pe care il detin:am salar brut de 700,dar incadrarea este de 560,ce legatura este intre incadrare si ... (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie LaviniaFlorentina LaviniaFlorentina Buna ziua! Multumesc inca o data pentru raspunsurile si lamuririle legate de clauza contractuala. Voiam sa va mai intreb cat este salariul minim pe economie ... (vezi toată discuția)