avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Un contract de locatiune are mentionata chiria in euro
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Un contract de locatiune are mentionata chiria in euro

Daca un contract de locatiune are mentionata chiria in euro, contravaloarea in lei curs BNR din data platii, plata se face in lei, cum se considera contractul - in lei sau valuta? Clarificarea este necesara pentru depunerea declaratiei 212. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

"pretul chiriei este de 200 euro, echivalentul lor in lei" LaviniaVil LaviniaVil Buna, As vrea sa stiu daca exista un act normativ care sa prevada clar daca echivalentul in lei al pretului unui contract inseamna echivalentul la cursul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul din cedarea folosintei bunurilor adriana.r adriana.r Sunt PF. Realizez venituri dintr-un contract de inchiriere, Chiria lunara datorata de chirias este de 1000 de euro si se plateste in contul meu bancar, [b]in ... (vezi toată discuția)
Plata in lei, contravaloare in euro - la ce curs se echivaleaza? eagle_free eagle_free Buna ziua, Am si eu o problema cu o plata in lei pentru contravaloarea unei sume datorate in euro, efectuata in baza urmatoarei clauze din ... (vezi toată discuția)