avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună seara, sunt ofițer MAI (cadru militar) și am ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună seara, sunt ofițer MAI (cadru militar) și am concurat ...

Bună seara, sunt ofițer MAI (cadru militar) și am concurat pe o funcție de poliție prin încadrare directă. După ce am trecut de toate probele (verificarea dosarelor, testul scris, psihologic și fișa medicală), când să emită actul administrativ, cei de la Resurse umane au constatat că nu am vechime în specialitatea studiilor pentru a primi gradul profesional echivalent cu cel pe care îl am, deși în articolul invocat de ei, scrie că nu se poate obține un grad mai mic decât cel deținut în REZERVĂ!!! Iar eu sunt activ. M-au invalidat și mă gândesc să acționez în instanță în contencios administrativ. Ați mai auzit de astfel de cazuri? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica ... m0_0n3y m0_0n3y Buna ziua. Vreau sa particip la un concurs pentru o functie publica unde se cer studii superioare economice si vechime in specialitatea studiilor ... (vezi toată discuția)
Demisie Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Buna ziua , as avea nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea situatie . Sunt subofiter de politie , am studii superioare de lunga durata in drept , si ... (vezi toată discuția)
Concurs - trecere in corpul ofiterilor de politie invalidat Hofman Hofman In luna noiembrie 2016 am participat la un concurs organizat de catre o structura subordonata M.A.I. in vederea ocuparii unei functii vacante de ... (vezi toată discuția)