avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere garantie (un raspuns cat mai repede).
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere garantie (un raspuns cat mai repede).

Am un contract cu o firma in care este stipulata deducere 5% garantie pt.buna executie a lucrari si deducere 5% pe termen de un an. Le-am facturat aceste deduceri in rosu si le-am inregistrat in contul 1512 (societatea "mea" este de constructii). Daca aceste garanti se indeplinesc la sfarsitul lucrarilor, o sa le facturez in negru.
Daca poate cineva sa-mi raspunda cat mai repede si sa-mi spuna daca este bine.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 01:09, 5 Februarie 2008
Nu este corecta practica dvs.
:P
Data post: Joi, 2 Noiembrie 2006, 15:15
Subiect: Deducere garantie (un raspuns cat mai repede).

Data post: Duminica, 27 Ianuarie 2008, 20:57
Subiect: RE: Deducere garantie (un raspuns cat mai repede).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere garantie (un raspuns cat mai repede). SIMM SIMM Am un contract cu o firma in care este stipulata deducere 5% garantie pt.buna executie a lucrari si deducere 5% pe termen de un an. Le-am facturat aceste ... (vezi toată discuția)
Deducere garantie (un raspuns cat mai repede). SIMM SIMM Am un contract cu o firma in care este stipulata deducere 5% garantie pt.buna executie a lucrari si deducere 5% pe termen de un an. Le-am facturat aceste ... (vezi toată discuția)
Autorizatie modificare apartament ulterioara lucrarilor SimonaRosu SimonaRosu Am gasit acest subiect,de mai jos, in 2009, in acest site. Sunt in aceeasi situatie, dar as vrea sa stiu daca nu a aparut vreo schimbare in legislatie. Am ... (vezi toată discuția)