avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri ale societății folosite pt construcție
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri ale societății folosite pt construcție

Bună ziua societatea care o administrez are obiectul activității în industria de cazare! Am finanțat construcția unei noi unități din fondurile societății doar ca nouă unitate are proprietar diferit fiind vorba de un partener cu care trebuia să mă asociez! După finalizarea construcției acesta refuză să treacă unitatea în patrimoniul societății și totodată refuză să ramburseze contravaloarea facturilor achitate de societatea mea! Pentru toate cheltuielile există facturi dovezi de plată și sunt înregistrate în contabilitate! Putem recupera în instanță aceste sume? Ce se întâmplă dacă între timp fostul partener vinde proprietatea?

Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate dupa concubinaj Mara2007 Mara2007 buna seara. am trait timp de 4 ani jumate in concubinaj cu o persoana. In urma cu 2 ani am achizitionat un teren intravilan, intabulat pe numele subsemnatei ... (vezi toată discuția)
Practicant in cadrul unui proiect posdru andreea_dede andreea_dede Buna ziua! Sunt un membru al unui grup tinta dintr-un proiect finantat de POSDRU. Acesta a avut loc intre lunile octombrie 2010-martie 2011. Este, mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare cazare platita in avans si care nu s-a mai facut mihaieduard222 mihaieduard222 Buna seara As vrea sa stiu in ce conditii pot recupera integral sau partial contravaloarea unei cazari hoteliere achitate integral in avans (intre doua ... (vezi toată discuția)