avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca un agent economic intra in \"concordat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca un agent economic intra in "concordat preventiv" ...

Buna ziua!
Daca un agent economic intra in "concordat preventiv" la solicitarea sa , contractul colectiv de munca la nivel de unitate ramane valabil ?
Cel mai recent răspuns: panda02 , utilizator 12:57, 5 Martie 2025
da, ramane valabil.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel national pentru anul 2011 maria-B maria-B Buna ziua! Spuneti-mi va rog, ce nr. si data are contractul colectiv de munca la nivel national? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Durata contract colectiv de munca MihaelaObeada MihaelaObeada - In ianuarie 2010 s-a inregistrat contractul colectiv de munca la nivel de unitate - In conformitate cu art. 4, “Contractul se incheie pe perioada de ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de unitate asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am o nedumerire legata de incheierea contractului de munca colectiv la nivel de unitate:Daca am avut pana in 21 de salariati si ama vut incheiate ... (vezi toată discuția)