avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagiu de cotizare asimilat (necontributiv)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagiu de cotizare asimilat (necontributiv)

În decizia de recalculare a pensiei din august 2024 apare și "Stagiu asimilat (necontributiv): 8 ani", dar nu apare și o rubrica "Stagiu de cotizare asimilat (necontributiv)". De ce ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:22, 5 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se regaseste in anexa acelei decizii.
Nu am primit decât decizia (1 pagină).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati stagiile de cotizare necontributive, aici:

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-am pensionat in anul 2019 la varsta de 65 de ani. ... valentin.bodnar@yahoo.com valentin.bodnar@yahoo.com Buna ziua! M-am pensionat in anul 2019 la varsta de 65 de ani. La data respectiva aveam un stagiu de cotizare de 27 ani 3 luni si 27 zile (incluzand si ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare, perioada min de 15 ani neintrunita kiribau kiribau Buna ziua tuturor si sarbatori fericite, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Mama a primit recent decizia de pensionare cu motivarea: \"nu sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele ... miro56ro miro56ro buna ziua daca acum am 3.30297 puncte, la acestea se adauga cele necontributive si cele de stabilitate pentru recalcularea pensiei? multumesc (vezi toată discuția)