avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 4618 1. este corect acest cod caen pentru ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 4618 1. este corect acest cod caen pentru activitate ...

Cod CAEN 4618

1. este corect acest cod caen pentru activitate de intermediere tamplarie pvc ( geamuri ,usi , jaluzele ) pentru export ? Firma este infiintata in 2024 .

2. as vrea sa adaug si comert in nume propriu , in cazul in care cumpar aceste produse si le revand ulterior pe baza de comanda , tot la export .
As putea folosi codul 4683 ?
nu gasesc in mod explicit vanzare geamuri , doar usi vrac si jaluzele . Poate fi inclusa in activitatea ,, vanzare materiale de constructii " /

Ce cod caen imi recomandati ? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile si sugestiile dumneavoastra .

Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
doina-marieta, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen 4618 bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua ! Activitatea principala a firmei mele conform cod caen este: Comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice. As dori sa fac si ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate IuliIrina83 IuliIrina83 Care este codul CAEN pentru activitatea prin care o societate cumpara produse de tamplarie ( usi, rulouri, jaluzele) cu scopul de a le revinde, insa efectueaza ... (vezi toată discuția)
Autorizatii coduri caen 2ntz 2ntz Am tot cautat o lista cu codurile caen care nu necesita niciun fel de autorizatie, si singurul lucru pe care l-am gasit a fost o lista cu niste activitati insa ... (vezi toată discuția)