avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Am cumparat o masina noua de la un dealer, am platit-o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Am cumparat o masina noua de la un dealer, am platit-o integral, ...

Am cumparat o masina noua de la un dealer, am platit-o integral, termenul de livrare a expirat, iar acesta nu ne-a dat masina. Ce putem face pentru a intra in posesia masinii, dealerul amanand repetat livrarea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 10:04, 6 Martie 2025
Puteti sa ii cereti penalitati de intarziere daca puteti dovedi un prejudiciu. Puteti apela la un avocat sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu dacia romania . ce ma sfatuiti ? akmalex akmalex Am achizitionat o masina noua , Dacia Sandero , prin dealerul Mac Auto din Slatina . Avansul l-am platit din luna aprilie 2018 , insa pentru ca am asteptat ... (vezi toată discuția)
Nerespectare conditii contract auto, vanzatorul intarzie termenul de livrare jablonsky9 jablonsky9 Va salut, Am o situatie mai complicata, sper ca ma poate lamuri cineva. Am platit in luna mai pretul pt. achizitia unui autoturism VW nou la dealer cu toti ... (vezi toată discuția)
Amanare continua livrare dealer moto CPE CPE Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am platit partial, iar dupa aproximativ doua saptamani, am achitat integral o motocicleta la un anumit dealer, in ... (vezi toată discuția)