avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La succesiune, este nevoie de doi martori. Aș vrea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La succesiune, este nevoie de doi martori. Aș vrea să știu, ...

La succesiune, este nevoie de doi martori.
Aș vrea să știu, când trebuie să se prezinte cei doi martori? Când depun actele, sau după ce succesiunea este gata pentru a semna?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:32, 5 Martie 2025
Când vă comunica notarul.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!in acest moment,am inceput dezbaterea succesorala ... ioana rotaru ioana rotaru Bună ziua!In acest moment,am inceput dezbaterea succesorala după ambi părinti dupa 28 de ani de la decesul tatalui si 31 de la cel al mamei si,,dupa ce ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unei jumatati dintr-un apartament coproprietarului AndreeaMarc AndreeaMarc Mama si cu mine avem impreuna cu cota parte 50% fiecare un apartament cu 3 camere, in urma succesiunii facute dupa decesul tatalui meu. Acum, ea ar vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Mostenire Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Buna seara...As dori sa incep sa va povestesc mai pe scurt: Mama mea mai are inca 4 surori, acum 3 ca una din ele a murit de curand...Ele au de impartit ... (vezi toată discuția)