Mama si cu mine avem impreuna cu cota parte 50% fiecare un apartament cu 3 camere, in urma succesiunii facute dupa decesul tatalui meu. Acum, ea ar vrea sa-mi vanda jumatatea ei, si as vrea sa inteleg cum vor decurge lucrurile
Mentionez ca nu avem o relatie prea buna. Cand a facut succesiunea m-a chemat la ultima infatisare doar sa semnez, si a venit cu 2 martori care au declarat ca celalalt apartament, in care locuieste ea, a fost cumparat fara ca tata sa contribuie ( ei fiind casatoriti). Cand a cumparat acel apartament, a vandut garsoniera in care locuia tata (cumparata din banii mosteniti in urma mamei lui) si l-a adus cu mine in cel de 3 camere. Tata a murit in 2003 si atunci a fost facuta si succesiunea. Am semnat, ce puteam sa fac???? Poate doar sa nu accept succesiunea asa, dar m-am gandit.... e mama, totusi.
Apartamentul a fost mai mult inchiriat, eu locuind in alta parte cu sotul si copilul. Dar acum i-am zis ca nu mai vreau sa fie inchiriat pentru ca o data pe saptamana vin si stau seara acolo. Locuiesc departe de serviciu si ca sa nu intarzii vin de seara in Bucuresti pentru tura de zi. Pentru ca nu mai are bani din chirie, s-a gandit sa-mi ceara mie jumatate de chirie. Eu i-am zis ca nu vreau asa, a zis ca ma da in judecata. Ma rog, i-am zis si eu cate mi-a facut, si m-a facut sa sufar mult. Oricum i-am zis ca decat la judecata, mai bine imi face contract de vanzare cumparare pe jumatate de apartament. Oricum de la ea ma astept la ce-i mai rau. Adica, daca poate, are ocazia, ma va chinui mult si bine. I-am spus si ei, la ea banul conteaza, nimic altceva. Cand am fost buna de folosit, am fost buna, cand n-a mai putut sa ma foloseasca, nu mai eram buna.
Cum va fi evaluat apartamentul, la ce pret? Ce pot face eu ca sa ma apar? Ea cred ca deja s-a informat, stie ce sa faca. E o persoana calculata, intotdeauna are cartile aranjate. Oare trebuia sa o las sa ma dea in judecata? Am ajuns sa ma intreb ce rau imi va mai face.....
Cel mai recent răspuns:
AndreeaMarc , utilizator
19:31, 7 Octombrie 2017