avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara , în urma cu 5 ani am fost condamnat la 1 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara , în urma cu 5 ani am fost condamnat la 1 an cu ...

Bună seata , în urma cu 5 ani am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice și am fost reabilitat, cazierul nu conține nicio mențiune. Pot participa la concursul de admitere al scolii de politie din Câmpina? La conditii scrie clar, sa nu fii fost condamnat cu excepția reabilitării, dar se bate în cap cu g) să aibă un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de poliţist;
Voi intampina probleme?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în urma cu 5 ani am avut o condamnare pe articolul ... Mariuss10 Mariuss10 Bună ziua, în urma cu 5 ani am avut o condamnare pe articolul 336, am fost reabilitat de drept și mi am depus cererea de inscriere la scoala de politie ... (vezi toată discuția)
Infractiune de fals in declaratii? completari si precizari gabyteo gabyteo Va multumesc pentru promtitudinea cu care a-ti raspuns intrebarii mele insa fata de unele raspunsuri si sugestii se impune a face unele precizari: Va ... (vezi toată discuția)
Cazier mar17 mar17 In data de 28/06/2011 am primit sentinta de 1 an si 2 luni cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice fara accident . Dupa cat timp mi se ... (vezi toată discuția)