avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... 2009 si abia in 2025 m au dat in judecataNedumerire ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

2009 si abia in 2025 m au dat in judecataNedumerire : Am fost dat in ...

Buna dimineata! Am o intrbare si o nedumerire : Am fost dat in judecata de Primaria Resita precum ca am deranjat vecinii ascultand muzica in 2009 noi fiind 2025 azi ,uitasem nico n am stiut ca am fost amendat la vremea respectiva n am putut sa fac nici contestatie m am trezi cu un dosar in cutia posta le 500 de pagini , am fost la judecatorie am facut o declaratie (ca nu stiam ce am de facut) N am intles nimic nu mi s a spus nimic ce am de facut dar am termen pe 2 aprilie Va rog sa ma credeti nu inteleg nimic
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:41, 6 Martie 2025
Mergeti la un avocat ca măcar el sa intelega ce e în acele pagini și sa va zică ce aveți de facut.
Care este obiectul dosarului de la judecătorie ? Acesta este menționat în dreapta de sus a citației.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Vecini turbulenti mihpre mihpre Buna ziua, Vreau sa va povestesc mai intai o intamplare si apoi sa va cer parerea. Aseara, pe la ora 22:30, vecinul meu de deasupra a \"binevoit\" sa dea ... (vezi toată discuția)
Instanta judecatoreasca Mary.tyna88 Mary.tyna88 Buna dimineata! Cu o intrebare deranjez.. Se poate da in judecata o instanta judecătorească? Tin sa precizez ca nu am fost anuntati de data redactării ... (vezi toată discuția)