avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta judecatoreasca

Buna dimineata! Cu o intrebare deranjez.. Se poate da in judecata o instanta judecătorească? Tin sa precizez ca nu am fost anuntati de data redactării hotărârii de prima instanta si am întârziat cu apelul ne a fost refuzat ca fiind tardiv..putem sa dam in judecata instanta ??
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:18, 29 Decembrie 2018
nu ati primit hotararea la adresa comunicata?
Ne a dat o avocatul tarziu si ni sa refuzat apelul ca fiind tardiv..noi n am stiut data cand a fost redactată si suntem foarte nemulțumiți de sentinta data nu s a luat multe in considerare neavând si un avocat bun si chiar credem ca s a facut abuzuri si vrem sa mai putem face ceva..vrem sa dam.instanta in judecata..stiti daca se poate?
verificati mai intai daca hotararea a fost comunicata in termen. din ce scrieti aici reiese doar ca avocatul dvs. v-a transmis-o cu intarziere. verificarea se face pe documente, nu pe afirmatii.
daca avocatul nu va poate da plicul original cu care a venit hotararea, puteti sa solicitati de la instanta copia confirmarii de primire care se afla cu certitudine la dosar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
adriandimitriu, utilizator
Nu este culpa instantiei faptul ca nu ati formulat apelul in termenul legal,verificati data la care a fost comunicata avocatului,data la care av v - a anuntat pe dvs etc.Oricum ce doriti dvs nu exista din punct de vedere procedural.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire depusa dupa 32 zile. poate fi respinsa ca tardiv formulata? picsipoc picsipoc Am o decizie irevocabila emisa pe data de 21.11.2014. Partea adversa a depus cererea de revizuire pe data de 23.12.2014 (conform datelor de pe portalul ... (vezi toată discuția)
Tardivitate contestatie executare silita Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus o contestatie la executare, insa dupa termenul de 15 zile.Problema este ca eu nu am fost acasa si am fost anuntata de administratora ca am ... (vezi toată discuția)
Termen de apel Antik Antik Buna ziua As vrea sa stiu daca apelul este tardiv. Am urmatoarea speta. Hotararea este data in 18.01.2019 cu termen de dep.apel in 30 zile. Pe ... (vezi toată discuția)