avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua In 1998 a decedat soacra in 2002 socru a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua In 1998 a decedat soacra in 2002 socru a facut succesiune ...

Buna ziua In 1998 a decedat soacra in 2002 socru a facut succesiune dupa soacra avind 2 copii un baiat si o fata la casatorie socri ne au dat in 1990 2 ha teren arabil si sotia a semnat in favoarea fratelui sa ramana cu casa si terenuri aferente in 2005 a decedat si socrul mentionez ca parcelele de teren primite figureaza in registrul agricol la mine si eu platesc impozit pt ele acuma cu cadastrarea mergand sa rezolv la primarie aflu ca in 2014 cumnatul fratele sotiei a facut un certificat de mostenitor si a luat tot terenul sotia nu a stiut de asta nu a semnat nimic acuma eu ce pot sa fac pt ca in 2023 sotia a decedat cum pot sa rezolv

Alte discuții în legătură

Eroare, sau nu, a notarului public elisabeta propszt elisabeta propszt Acum un an mi-a murit soacra, lasand un testament in favoarea mea si a sotului. actele de intabulare au fost facute pe soacra 1/1 parte. Socrul a murit in ... (vezi toată discuția)
Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?socrul ... gabitag gabitag Soția soțului decedat are drept la succesiunea socrului?Socrul decedat înaintea soțului Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Mostenire serbuvali serbuvali Buna ziua, Dupa decesul socrului meu, soacra s-a hotarat in a ultima clipa sa faca dezbaterea succesorala. Mostenitori sunt soacra mea si 2 fii, sotul meu si ... (vezi toată discuția)