avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noile norme de prevenire a incendiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noile norme de prevenire a incendiilor

noile norme de prevenire a incendiilor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 7 Martie 2025
Dati mai multe detalii despre ce doriti sa aflati

NORME GENERALE din 28 februarie 2007de apărare împotriva incendiilor
[ link extern ]
Normativul P118/1-2025 - prevederi.
Ma intereseaza reconversia activitatii din pensiune in camin varstnici.
Noi reglementări în domeniul securității la incendiu au fost aprobate prin Ordin de ministru și trimise spre publicare în Monitorul Oficial...in prezent, nu le regasesc publicate.

Solicitati MDLPA sa va comunice o copie :
E-mail: info@mdlpa.ro
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc, voi contacta MDLPA. Cu stima, Stefanescu Alecsandru
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Noul normativ la incendiu p118/1-2025 CIAOffice CIAOffice A gasit cineva textul noului normativ pe incendiu P118/1-2025 ? Pe site-ul ministerului nu l-am gasit si la Monitorul Oficial se pare ca nu a fost publicat ... (vezi toată discuția)
Legea circulatie dezbatere publica - cum putem participa ? icoman icoman Buna ziua. Nu cunosc ce presupune dezbatere publica in privinta unei lege sau OG. Poate cineva sa ma lumureasca ? Si cum putem influenta o LEGE in ... (vezi toată discuția)
Doc psi armin armin Buna, fac si eu un curs de PSI si am nevoie de un dosar pentru examen daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii de mai jos: CAPITOLUL I 1. Acte ... (vezi toată discuția)