avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noile norme de prevenire a incendiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noile norme de prevenire a incendiilor

noile norme de prevenire a incendiilor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 7 Martie 2025
Va multumesc, site-ul recomandat de dvs. este foarte bine documentat si complex.
Am solicitat si la mdlpa accesul la textul in cauza (P118/1-2025) si mi s-a raspuns ca urmeaza sa fie publicat in m.o. , dupa care va fi disponibil.
Nu am inteles de ce nu exista publicat cel putin informativ normativul nou, avand in vedere ca se va aplica de la 1.05.2025, termen care include si cele 60 de zile de "gratie" acordate proiectantilor.
Cu stima,
Stefanescu Alecsandru
Lasati-mi o adresa de email si va pot trimite eu forma - nepublicata /nedefinitiva - a Normativului .. are 713 pag.
Stimate domnule Cornel Vasile,
Sunteti foarte amabil si v-as fi recunoscator daca puteti sa-mi trimiteti documentul.
e-mail : stefanescu.alecsandru@gmail.com
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Verificati email-ul .. fisierul este atasat pe doua transmiteri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul normativ la incendiu p118/1-2025 CIAOffice CIAOffice A gasit cineva textul noului normativ pe incendiu P118/1-2025 ? Pe site-ul ministerului nu l-am gasit si la Monitorul Oficial se pare ca nu a fost publicat ... (vezi toată discuția)
Legea circulatie dezbatere publica - cum putem participa ? icoman icoman Buna ziua. Nu cunosc ce presupune dezbatere publica in privinta unei lege sau OG. Poate cineva sa ma lumureasca ? Si cum putem influenta o LEGE in ... (vezi toată discuția)
Doc psi armin armin Buna, fac si eu un curs de PSI si am nevoie de un dosar pentru examen daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii de mai jos: CAPITOLUL I 1. Acte ... (vezi toată discuția)