avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! am si eu o intrebare, va rog sa ma ajutati. ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! am si eu o intrebare, va rog sa ma ajutati. Care sunt ...

Buna ziua! am si eu o intrebare, va rog sa ma ajutati. Care sunt demersurile pentru a obține avizul ANFP în ceea ce priveste transformarea unui post contactual într o functie publică, lucrez in cadrul unei Primarii. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 6 Martie 2025
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Secretar comunã: post contractual care urmeazã sã devinã funcþie publicã racovitaramona racovitaramona lucrez intr-o primarie unde toti angajatii inclusiv secretarul sunt contractuali. Se fac demersuri pentru obtinerea avizului ANFP. postul -secretar ... (vezi toată discuția)
Cum se transforma un post din contractual in functie publica? care sunt pasii? opopa62 opopa62 Ma numesc Oana Popa lucrez la o institutie bugetara serviciu deconcentrat.Mentionez ca institutia unde lucrez este ordonator tertiar iar ordonator principal ... (vezi toată discuția)
Schimbarea statutului din personal contractual in functionar public roscamd roscamd Buna ziua, Sunt angajata intr-o primarie de comuna pe un post contractual, dar nu am statutul de funcionar public, unde pot cauta sa ma informez ... (vezi toată discuția)