avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, unde pot dovedi ,ca in cartea de munca nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, unde pot dovedi ,ca in cartea de munca nu este trecuta ...

Buna ziua, unde pot dovedi ,ca in cartea de munca nu este trecuta vechimea cum trebuie...am lucrat la SC Munca si Arta Galati , ori golurile de productie sunt scoase din vechime, desi eram pontate , Adica zi de zi cand teseam se ponta 8 ore si se platea salariu de baza plus sporul pentru metrajul facut .. iar cand predam covoarele si urzeam eram pontate 8 ore, dar faca tesere ..dar in cartea munca este trecut gol de productie ,nu zile ne lucrate , dar la pensie se taie toata acea perioada de gol
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 6 Martie 2025
Doar sa obtineti o noua adeverinta de vechime de la cine detine arhiva acelei societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta vechime lg 263/2010 androneoana androneoana Buna ziua. Va rog sa ma lamurit in legatura cu golurile de productie, absente nemotivate, C.F.P. In adeverintele pe care le eliberam fostilor salariati ... (vezi toată discuția)
Carte de munca baby65 baby65 am lucrat la fabrica confectii si tricotaje bucuresti ( apaca) si la cooperativa arta populara covoare persane manual Mentionezi . la APACA am lucrat 1 an ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare platite simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Sunt noua in domeniu si am nevoie de putin ajutor va rog frumos. 1. In cazul orelor suplimentare ( ma refer la cele legale 48 ore/saptamana), in ... (vezi toată discuția)