avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua, spuneti-mi va rog, este obligatoriu să-mi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua, spuneti-mi va rog, este obligatoriu să-mi scot copiii ...

Bună ziua,
spuneti-mi va rog, este obligatoriu să-mi scot copiii din cartea de imobil dacă nu mai locuiesc cu mine?
Eu nu doresc acest lucru dar n-aș vrea sa fiu pasibilă de vreo sancțiune de la autorități.
Vă multumesc

Alte discuții în legătură

Scoaterea a doi minori din tara elena berechet elena berechet buna ziua as vrea sa imi scot copii din tara sunt mama lor si nu am intocmit inca un divort cum pot face acest lucru si care sunt consecintele fara acordul ... (vezi toată discuția)
Ce sancțiuni exista pt cei care nu se trec la întreținere anna_filomela anna_filomela Buna ziua, Avem multe persoane in bloc care au declarat mai puține persoane. Ne afectează foarte mult, întrucât suntem la paușal și cu apă și ... (vezi toată discuția)
Successiune casa parinteasca. buna ziua, ma numesc radu marius. ... radumchristian radumchristian Successiune casa parinteasca. Buna ziua, ma numesc Radu Marius. Suntem 3 frati, parintii nostri au decedat (mama) acum 13 si ani si tatal nostru acum 8 ani, ... (vezi toată discuția)