avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul taxe intretinere apartament cu garaj
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul taxe intretinere apartament cu garaj

Buna ziua! Am urmatoarea situatie: Am apartament si garaj, achizitionate impreuna pe actul de proprietate, cel din urma nefiind tratat ca suprafata utila. La preluarea de luna aceasta a partii administrative, de catre o firma de specialitate, la afisarea intretinerii am observat ca partea de garaj este tratata separat de apartament (pana luna trecuta erau tratate impreuna pe lista de intretinere). Astfel ca la garaj sunt inregistrate cate o persoana si sunt atribuite si taxa salariale, interfon si fond reparatii, desi platesc aceleasi taxe si la apartament. Practic platesc aceste taxe de doua ori si consider ca sunt eronat, daca nu abuziv, trecute in calcul. In plus, blocul are boxe, care nu sunt tratate separat, defapt in nici un fel, in ceea ce priveste aceste taxe. Atat presedintele, cat si administratorul atribuit prin firma, ma plimba intre ei ca este perfect legal conform legii 196/2018, dar eu consider acest lucru impus abuziv. Cum ma sfatuiti sa procedez?
Ultima modificare: Joi, 6 Martie 2025
CorinaMC, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata intretinere parcare subsol bloc (proprietate privata). nu locuiesc in acel bloc dianabucuresti dianabucuresti Buna ziua! Pe scurt, iata situatia mea: de curand am cumparat un loc de parcare subteran intr-un bloc nou-construit. Mentionez ca NU locuiesc in acel bloc. ... (vezi toată discuția)
Calcul costuri intretinere bloc mirceacapetti mirceacapetti apartamentul in care locuiesc se afla intr-un bloc care are contract de paza cu o firma specializata,administratorul repartizeaza cherltuielile cu paza in ... (vezi toată discuția)
Spațiul de parcări din subsolul blocului e doar pentru o parte din locatari. cine va suporta cheltuielile pentru această suprafață utilă? okdaniok okdaniok Buna ziua. O intrebare, care pentru unii poate insemna o banalitate iar pt altii este o dilema. Voi expune simplu urmatorul caz, in care imobilul este nou ... (vezi toată discuția)