avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sechestru pe un mijloc de productie-transportă marfă
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sechestru pe un mijloc de productie-transportă marfă

Bunâ ziua.
Dacă un autoturism are destinație de mijloc de productie-transportă marfă pentru firmâ, pe acesta se poate pune sechestru pentru un debit de către ANAF sau Direcția de taxe și impozite?Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 17:14, 6 Martie 2025
Buna ziua

Da, bineinteles ca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea de tva la achizitii autovehicule pe firma cristof78 cristof78 salutare doresc sa-mi achizitionez un autovehicul pe firma dar am inteles ca nu se mai poate deduce tva-ul. din ce am inteles mai sunt niste portite prin ... (vezi toată discuția)
Radiere auto cerut de primarie pentru firme cu cod caen 4511 mariantuca mariantuca Buna ziua, am cumaparat un autoturism in data de 24.06.212 de la o firma x intreprindere individuala cu cod caen 4511. Firma x a achizitionato din Belgia cu ... (vezi toată discuția)
Impozit pe mijloacele de transport liliionescu liliionescu Avand in vedere dificultatile intampinate in aplicarea legislatiei va rugam sa ne comunicati punctul dumneavoastra de vedere referitor la: Art. 262/Titlul ... (vezi toată discuția)