avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Daca am lucrat in ultimii ani in SUA, m-am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Daca am lucrat in ultimii ani in SUA, m-am reîntors ...

Buna ziua!
Daca am lucrat in ultimii ani in SUA, m-am reîntors acasa si am ramas însărcinată. Pot beneficia de indemnizație crestere copil?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:41, 6 Martie 2025
Buna ziua

Nu se vor lua in considerare veniturile din SUA.

Veniturile din munca din strainatate se iau in calcul numai daca au fost realizate in tari care aplica Regulamentului (CE) nr. 883/2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icc dmtrmaria dmtrmaria buna ziua! Momentan am o perioada de 11 luni lucrate pe actualul contract de munca in Anglia. de curand am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa revin in ... (vezi toată discuția)
Totalizarea perioadelor de activitate gyagya gyagya Buna ziua. Daca in ultimele 12 luni consecutive am venituri din salarii din Romania dar in acelasi timp am si din activitati independente din strainatate ... (vezi toată discuția)
Cresterea copilului fhkjkbb fhkjkbb buna ziua,,,,va deranjez cu o intrebare,eu am lucrat in strainatate cu contract de munca am ramas insarcinata si mam intors in tara ,,,aveam 2 luni si mam ... (vezi toată discuția)