avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am varsta de 60 ani și 7 luni iar în ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am varsta de 60 ani și 7 luni iar în câmpul muncii ...

Bună ziua, am varsta de 60 ani și 7 luni iar în câmpul muncii 42 ani și 6 luni, (dintre care 1 an și 8 luni armata) deci peste 40 contributivi conditii normale. Am înțeles ca în aceasta situație pensia ar deveni pt limita de varsta. După ce obțin decizia mai am drept de munca legal(cumul pensie-salariu) la același angajator, mediu privat? Și dacă da, cum trebuie sa procedez? Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vârsta 60 ani 2 luni, 42 ani si 2 luni activitate ... marianty marianty Bună ziua, vârsta 60 ani 2 luni, 42 ani si 2 luni activitate în câmpul muncii condiții normale, din care 1 an și 8 luni armata. As vrea sa știu dacă ma ... (vezi toată discuția)
Pensia anticipată Manea Alin Iulian Manea Alin Iulian Bună ziua, a-și dori să aflu păreri și/sau opinii despre cei care știu despre această pensie anticipată. Tatălui meu i-a venit acum 2 zile decizia de ... (vezi toată discuția)
Pensionare in 2014 marilena13 marilena13 Sunt nascută la 1 febr.1955. La 1 aprilie 2014 împlinesc 39 de ani de munca neîntrerupţi în condiţii normale. Dacă mă pensionez în 2014 pot beneficia ... (vezi toată discuția)