avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua , imi puteti spune va rog daca pot schimba ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua , imi puteti spune va rog daca pot schimba numele de ...

Buna ziua , imi puteti spune va rog daca pot schimba numele de familie al copilului minor (6 ani jumătate) , precizez ca nu am fost căsătorita legal cu tatăl copilului
In prezent dețin exercitarea autorității părintești în totalitate nu are dreptul de vizita pentru ca nu doreste si nu se îngrijește de copilul plus ca nu plateste pensia alimentara menționată în hotărâre
si daca se poate schimba numele de familie de familie al copilului fiind pe numele tatălui,
schimbând pe numele meu de familie
si daca da care este procedura va rog frumos
mulțumesc

Alte discuții în legătură

Ce as putea sa fac? andra_30_tm andra_30_tm Buna, Sunt divortata de 12 ani ,si am un baiat de 13 ani ,si asi dorii sa il trec pe numele meu de fata. Tatal baiatului nu imi plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Buna seara.pot schimba numele copilului de familie daca eu nu ... Roxaniitza Roxaniitza Buna seara.Pot schimba numele copilului de familie daca eu nu am fost casatorita cu tatal copilului si copilul este recunoscut si poarta numele tatalui? (vezi toată discuția)
Rog sfat janina drula janina drula Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor acum in varsta de 18 ani.. In momentul de fata copilul poarta numele mamei (va fac precizarea ca aceasta ... (vezi toată discuția)