avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, dețin un scuter (moped) cu pedale care nu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, dețin un scuter (moped) cu pedale care nu necesita ...

Bună ziua, dețin un scuter (moped) cu pedale care nu necesita permis și nici înmatriculare, daca pun niste numere de înmatriculare false doar pentru aspect mi se poate întâmpla ceva?

Alte discuții în legătură

Cumparator de buna credinta, moped furat, predat la politie adrianomb adrianomb Buna ziua, Am cumparat in 2014 un scuter de la un cetatean roman, am facut contract de vanzare cumparare intre mine si el si i-am dat suma de bani in ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta, moped furat, recuperat de la politie ciprian1981 ciprian1981 Buna ziua, Am cumparat anul acesta in mai un scuter de la un cetatean roman, nu am facut contract de vanzare cumparare intre mine si el si i-am dat suma de ... (vezi toată discuția)
Numere false scuter andreimarin2020 andreimarin2020 Buna ziua in data de 04.06.2019 am fost la o cunostinta , in curtea acestuia se afla un scuter , am intrebat baiatul care avea acest scuter in curte sa imi dea ... (vezi toată discuția)