avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permis UK și mi-a fost suspendat pe 90 de zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permis UK și mi-a fost suspendat pe 90 de zile dreptul de ...

Am permis UK și mi-a fost suspendat pe 90 de zile dreptul de a conduce în RO, nu am reușit să ajung în România să fac contestația, am plătit amenda, jumate din minim cum scria în pv.
Eu sunt șofer în străinătate, există posibilitatea să am probleme dacă nu pot ajunge să îl predau in termenul de 30 de zile din pv? Menționez că permisul e preschimbat în UK din 2020 . Pe 9 mai ar expira suspendarea.

Alte discuții în legătură

Permis suspendat, eu sunt plecat din tara DarXyde DarXyde Pe scurt, sunt plecat din tara de ceva mai bine de un an in UK. Mai ieri tocmai am primit o instiintare acasa in Romania, prin care sunt anuntat sa predau ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Contestatie pierduta la un proces verbal suspendare carnet, si resedinta in strainatate absynth absynth Buna, In 2011 am primit o contraventie pentru o oarecare incalcare de linie continua si astfel procesul verbal imi stiupula suspendarea carnetului pe 30 ... (vezi toată discuția)