avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daca o fosta cunostinta spune ca le datorez bani, fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca o fosta cunostinta spune ca le datorez bani, fara sa aiba ...

daca o fosta cunostinta spune ca le datorez bani, fara sa aiba nici o dovada in scris in privinta asta, ci doar niste transferuri prin western union acum 6 ani, are dreptul sa ma dea in judecata?

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Dovezi western union si maneygram Cicirici Cicirici Eu am muncit in strainatate acum 15 ani pot scoate dovezile ca am trimis bani acasă prin WESTERN UNION si MANEYGRAM dupa atata timp ? De la politia de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata datorate fostului sot buntingr buntingr Buna ziua .A-s dori sa va intreb daca eu datorez bani in urma cheltuielilor de judecata in urma unui partaj fostului sot si el pretinde banii sa-i fie trimisi ... (vezi toată discuția)