avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovezi western union si maneygram
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovezi western union si maneygram

Eu am muncit in strainatate acum 15 ani pot scoate dovezile ca am trimis bani acasă prin WESTERN UNION si MANEYGRAM dupa atata timp ? De la politia de frontieră pot scoate dovezile de iesire si intrare in țara?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:45, 23 Mai 2017
Buna ziua,

Puteti solicita de la western union si moneygramm o astfel de evidenta pentru perioada dorita, insa nu cred ca pastreaza evidentele de acum 15 ani (obligatia legala de a pastra documentele parca se limiteaza la 10 ani). Politia de frontiera nu tine evidenta iesirilor si intratilor in tara, cu atat mai mult daca este vorba despre iesirea in tarile UE.
Si pentru contul din banca din anul 2005 pot scoate dovada cu câți bani au fost in acel cont ? Cum pot dovedi altfel ca bunurile au fost cumparate de mine? Multumesc anticipat!
Era bine sa fi arhivat personal acele dovezi sau sa fi avut avocat platit care sa va arhiveze documentele.

Trebuie sa solicitati in scris la banca ca sa aflati ce vreti.
E greu de crezut ca se pastreaza o ducumentatie pentru atatia ani dar se si poate daca se arhiveaza electonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentie recuperare creanta veche de 5 ani alexandra7712 alexandra7712 Acum 5 ani,am imprumutat bani unei persoane fizice si refuza sa-i inapoieze.Ca dovezi,am niste chitante Western Union,prin care pot demonstra ca i-am trimis ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe sumele primite prin western union? melinduta melinduta Buna ziua, Am primit o executare silita pentru ''conturile dumneavoastra bancare si a celorlalte venituri periodice realizate''. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)