avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am depus un certificat de urbanism pentru amplasarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am depus un certificat de urbanism pentru amplasarea unor bariere, ...

Am depus un certificat de urbanism pentru amplasarea unor bariere, am specificat ca nu se modifica numarul locurilor de parcare dar dupa obtinerea certificatului, la depunerea avizelor s-a reamplasat bariera putin si sunt afectate pana la urma locurile de parcare. Se mai poate obtine autorizatia de construire?

Alte discuții în legătură

Proiect de casa stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,daca nu va deranez ,am si eu o intrebare.Pot face un prect de casa in usa legal care poate fi recunoscut in romina pentru aprobare ,si daca da ce ... (vezi toată discuția)
Panou publicitar stradal marius.negrila87@gmail.com marius.negrila87@gmail.com Bună ziua, As dori sa amplasez un panou publicitar (in genul celor de pe autostrada) pe teren extravilan (proprietate)personala. Ma poate ajuta cineva cu ... (vezi toată discuția)
Parcare privata bloc viorelh viorelh Buna ziua As dori sa stiu daca pentru a reconfigura o parcare privata din fata blocului pentru a fi folosit spatiul mai eficient este necesar a face un ... (vezi toată discuția)