avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,am și eu o nelămurire! Sunt cadru militar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,am și eu o nelămurire! Sunt cadru militar (pompier). ...

Buna ziua,am și eu o nelămurire!
Sunt cadru militar (pompier).
Înainte de a ma muta la Anl acum 1 an, am primit 8 ani de zile bani pt chirie!
De când m-am mutat la Anl ,mi sa comunicat ca nu mai pot primi bani pt chirie deoarece "este locuinta din fondul locativ de stat cu plata subvenționată a chiriei!"
Menționez ca exista aceeași speță cu un cadru militar MAPN la aceeași primărie care primește bani de chirie!
Dacă mat puteti ajuta în aceste sens cu o lămurire, deoarece cei de la Primărie au spus ca trebuie sa îmi plătească chiria deoarece nu am nimic subvenționat!
Vă mulțumesc f mult!

Alte discuții în legătură

Chirii cadre militare ContSters60933 ContSters60933 BUNA ZIUA Mentinez ca sunt cadru militar in activitate si va rog sa ma ajutati cu un sfat . am obtinut acum 10 ani o locuinta ANL cererea fiiind depusa de ... (vezi toată discuția)
Compensatie chirie ! murake murake Sunt cadru militar in activitate si locuiesc in Iasi din anul 1995. Din anul 2005 mi s-a atribuit o locuinta ANL cu o chirie modica (90 ron) care am platit ... (vezi toată discuția)
Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)