avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificatul de moștenitor sau donația dacă nu se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificatul de moștenitor sau donația dacă nu se înregistrează ...

Certificatul de moștenitor sau donația dacă nu se înregistrează la Primărie in termen de 30 zile ce se întâmplă.
Buna ziua

E posibil sa fiti amendat.
Este posibila o amenda de câteva sute de lei ..Dacă locuiți într un oraș mic unde toată lumea se cunoaște cu toată lumea e posibil.sa scăpați fără..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog să mă ajutați cu un sfat. aș vrea să depun ... joinutu joinutu Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un sfat. Aș vrea să depun o plângere prealabilă la primărie în vederea anulării sau micșorări unei taxe în ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa 16 ani DinuX DinuX Am urmatorul caz la un cunoscut: - un parinte avand un apartament intr-un oras cu peste 300.000 locuitori si ceva pamant arabil la tara (6ha); acesta ... (vezi toată discuția)
Succesiune baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! Vreau sa stiu, daca, in urma decesului tatalui meu, trebuie mers la notar pentru dezbaterea mostenirii (obtinerii certificatului de mostenitor), ... (vezi toată discuția)