avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Va multumim pentru informatiile care le ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Va multumim pentru informatiile care le primim. va ...

Buna ziua.Va multumim pentru informatiile care le primim. va rog, am un contract si salariat radiat si la mine si la Itm din nestiinta, daca doresc sa mi-l refac imi fac tot istoricul si-l ntrimit din nou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 7 Martie 2025
da, refaceti cu tot istoricul si apoi il transmiteti la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal modimpex modimpex buna ziua! am o problema: de curand mi s-a stricat calculatorul si nu pot recupera datele din revisal. am cumparat un alt calculator si nu stiu cum sa ... (vezi toată discuția)
Pierdere baza date revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, As avea si eu o intrebare: din motive tehnice, am pierdut baza de date din REVISAL.am transmis ultima data modificarile de la 01.02.2013 si am ... (vezi toată discuția)
Pierdere contract de munca ioana2122 ioana2122 cum procedeaza angajatorul in cazul pierderi dosarului angajatului(dosar ce contine:contract individual de munca,cerere angajare,fisa medicala,fisa de la ... (vezi toată discuția)