avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua ! O întrebare am si eu... dacă prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua ! O întrebare am si eu... dacă prin hotărâre judecătorească ...

Bună ziua ! O întrebare am si eu... dacă prin hotărâre judecătorească am dobândit un imobil , unde ma pot interesa dacă cel cu care m- am judecat a mai deschis alt proces ? Hotărârea judecătorească este de acum 12 ani , dar nu m- am mai interesat , având unele probleme în familie
Nu știu unde ma pot interesa dacă de atunci și pana acum persoana cu care m- am judecat a făcut și alte demersuri pentru a obține imobilul , menționez ca imobilul este la fel ca acum 12 ani , nelocuit , lăsat de el ieezastru acolo înăuntru! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:15, 8 Martie 2025
Singura posibilitate pe portalul judecatoriei in raza careia se afla acel imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct pe perioada partajului serepop serepop poate cere una din parti uzufruct pe perioada partajului ? (vezi toată discuția)
Executare silita datorie la intretinere blackbeautybrother blackbeautybrother Va rog sa-m spuneti care sunt modalitatile legale pentru a recupera o datorie la intretinere a unei familii care locuieste in acelasi bloc cu mine, in ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am fost sunată de către cei de la politie, având ... Mădălinafm Mădălinafm Bună seara! Am fost sunată de către cei de la politie, având o plângere penală împotriva fostului sot, pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, ... (vezi toată discuția)