avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării programul prima casa ne e de ajutor daca am inceput ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

programul prima casa ne e de ajutor daca am inceput constructia unei case?

Buna ziua!
Am nelamuriri in legatura cu programul "prima casa" si va rog sa ma ajutati. Eu si sotul meu am inceput o casa care in momentul acesta e la rosu, si nu stiu daca acest program ne ajuta si pe noi sa obtinem un credit pentru a o termina avand in vedere ca suntem proprietari. Sper sa va fi oferit suficiente detalii pentru a-mi oferi un raspuns. Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
M Nicoleta , utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:29, 11 Februarie 2010
daaa, va ajuta.. asa cum a fost acum modificata legislatia, va ajuta cu sume pana la 100.000 euro... fuga la banca!!!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa - ce procent finanteaza banca? valceanul valceanul In legatura cu programul guvernamental Prima Casa am cateva nelamuriri: - dupa evaluarea imobilului la o valoare X. Cat la suta din aceasta valoare va fi ... (vezi toată discuția)
Apartamentul parintilor ipotecat si sorã avarã CristinaStoicescu CristinaStoicescu Buna ziua, Va rog sa ma scuzati, va multumesc. Ma numesc Cristina, am 31 de ani si locuiesc in Bucuresti impreuna cu parintii mei. Sunt casatorita si am ... (vezi toată discuția)
Ajutor social in germania TudorTG TudorTG Buna seara, am nevoie de un mic sfat si putin ajutor in legatura cu ajutorul social in Germania. Povestea este in felul urmator, sunt aici cu sotia de 1 an, ... (vezi toată discuția)