Bună ziua,
Am demarat succesiunea pe cale judecătorească și sunt mai mulți succesori! La doi dintre aceștia nu le cunosc adresele și se tot amână procesul! Există o cale prin care să se dea o sentința succesorală definitivă! Menționez ca am și avocat! Mulțumesc anticipat pentru răspuns! Zi frumoasă!
Discutați cu av angajat care cunoaște exact situația spetei dvs.Se pot face adrese la diverse instituții.pt verificarea adreselor de domiciliu ale persoanelor respective,pot fi citate prin publicitate,desemnat un av curator etcetc.Daca vreți sa va ,,verificati"av mergeți cu toate actele la alt av pt o a doua părere,cu încheierile de ședință de la termene etc.Noi nu putem sa ghicim.i..
Discutați cu av angajat care cunoaște exact situația spetei dvs.Se pot face adrese la diverse instituții.pt verificarea adreselor de domiciliu ale persoanelor respective,pot fi citate prin publicitate,desemnat un av curator etcetc.Daca vreți sa va ,,verificati"av mergeți cu toate actele la alt av pt o a doua părere,cu încheierile de ședință de la termene etc.Noi nu putem sa ghicim.i..
Succesiune
macinic
Buna ziua,
As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii. Aceasta poate avea loc numai in judetul unde defunctul a locuit sau se poate ... (vezi toată discuția)