avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am cumparat un teren cu fostul sot iar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am cumparat un teren cu fostul sot iar acesta este ...

Buna ziua, am cumparat un teren cu fostul sot iar acesta este nelocalizabil si necontactabil de 5 ani. Terenul este pe numele amandurora insa eu asi vrea sa il despagubesc si sa devin unic proprietar. Dat fiind ca nu stiu unde se fala fostum meu sot de atatia ani, ce proceduri exista pentru a solutiona aceasta problema?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:48, 29 Noiembrie 2024
Angajați av și se problema se va rezolva.Indicati ultimul domiciliu,se fac adrese la diverse instituții,judecătorul va desemna un av curator care va trebui plătit de dvs dar care îl va reprezenta pe fostul soț etc.Variante exista..
Va multumesc frumos. Ultimul domicilu cunoscut este in Marea Britane. Dar el nu mai sta acolo.
Dvs indicatinun domiciliu din România,se va face citareabprin mica publicitate desemnarea unui curator etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am demarat succesiunea pe cale judecătorească și ... Mariana Scurtulescu Mariana Scurtulescu Bună ziua, Am demarat succesiunea pe cale judecătorească și sunt mai mulți succesori! La doi dintre aceștia nu le cunosc adresele și se tot amână ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum pot divorta daca sotia nu poate fi gasita ? unde ... BBoris BBoris Buna ziua! Cum pot divorta daca Sotia nu poate fi gasita ? Unde pot depune cerere de desfacerea casatoriei . Care ar fi calea ce-a ma potrivita,mentionez ... (vezi toată discuția)
Partaj Licaoncel Licaoncel Daca fostul sot este de negasit ,partajul poate avea loc???divortul s a facut in 2000 (vezi toată discuția)