avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj

Daca fostul sot este de negasit ,partajul poate avea loc???divortul s a facut in 2000
In cadrul procesului se vor face demersuri pt relatii privind ultimul domiciliu, citare prin publicitate ,afisare la usa instantei eventuala desemnare a unui av curator care o sa-i reprezinte instantele.Consultati un av ,un proces de partaj poate ridica probleme complexe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei ... quoissss quoissss buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei mele. va rog frumos, daca aveti vreo opinie, sa scrieti ceva 1. daca in cazul ... (vezi toată discuția)
Divort fara minori fylo fylo Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Partaj ContSters188846 ContSters188846 Buna-ziua ,va rog am o intrebare,sotul cand a divortat in anul 2000 nu a facut partaj,locuim in casa unde si fosta sotie este proprietara,cum poate face partaj ... (vezi toată discuția)